Billeder fra rejser

Verden er en bog, og den, som ikke rejser, læser kun én side
The world is a book, and those who do not travel read only a page. (Saint Augustine, 354-430)

lørdag den 31. juli 2010

Elevator!!!

Fredag den 30. juli 2010
Så skulle vi hjem
Det kom vi, - men....
Firmaet KONE producerer elevatorer!

Vi skulle helst køre fra lejligheden i Gardabær omkring kl. 04.30 for at nå det hele. Bilen skulle parkeres, nøglerne deponeres hos firmaet IcePark og vi skulle være der i god tid inden afgangen kl. 07.30
Klokken 01.04 blev vi vækket af en sms fra Iceland Express. Flyet ville blive omkring 3 timer forsinket. Så var vi vågne!
- Selv om vi i virkeligheden fik længere tid, inden vi skulle være i lufthavnen i Keflavik, blev den vågne tid længere, end hvis vi havde ventet i lufthavnen.

Nå, men vi skulle så køre fra Gardabær omkring kl. 7, og vi gik ind i elevatoren og trykke på knappen for at komme ned fra 4. sal til parkeringskælderen.


Så satte elevatoren sig fast mellem stuen og parkeringskælderen!
Vi fik ringet på nødtelefonen, hvor der heldigvis blev svaret hurtigt. En mand ville blive sendt ud til adressen. Han var i servicebilen, fik vi at vide, men hvor langt væk......?
Vi var ikke nervøse, men vi var meget spændte på, hvor lang tid der ville gå! Det var ikke rart at skulle nå et fly og så være spærret inde.

Heldigvis gik der ikke mere end et kvarters tid. Reperatøren fik tvunget døren op, og vi kunne kravle op i gangen, (elevatoren stod nøjagtig mellem kælderen og stueetagen,) og vi skynde os ned til bilen i kælderen.

Vi nåede trods denne forsinkelse Keflavik i god tid. Vi kunne jo ikke vide, at flyet var blevet yderligere forsinket fra New York. Det var en spændende afslutning på en god ferie.

Ingen kommentarer: