Billeder fra rejser

Verden er en bog, og den, som ikke rejser, læser kun én side
The world is a book, and those who do not travel read only a page. (Saint Augustine, 354-430)

tirsdag den 20. juli 2010

Besög fra Hvide Sande / Kbh.

Mandag den 19. juli 2010
Hvor kan ting dog være tilfældige. Tilfældigvis havde Eriks tidligere kollega fra Hvide Sande Skole, Mogens Kusk, set paa Facebook, at vi var paa ferie i Island.
Saa fortalte han, at han, sammen med sine to dötre, netop skulle paa en uges tur til Reykjavik. En tur, som de havde bestilt for flere maaneder siden.

Egentlig kunne vi være löbet paa hinanden i Reykjavik, uden at vi vidste, at hinanden var her.

Selvfölgelig fik vi aftalt at Mogens fra Hvide Sande og hans to piger, der nu studerer i Köbenhavn, kom forbi Gardabær.

Efter kaffen var vi en tur nede ved vandet. Her er Mogens stillet op i forgrunden, mens Line i baggrunden forsöger at fotografere nogle gæs med ællinger.

Mogens, Line og Rikke gik en lille tur paa stien langs stranden, inden de blev kört ind til det gæstehus i Reykjavik, som de (troede) de skulle bo paa.

Det var et helt fantastisk flot solskinsvejr. Sommeren faas helt sikkert ikke bedre paa disse breddegrader. - Paa vejen ind til byen körte Erik om til Perlan, som vi havde besögt tidligere. Nu fik gæsterne ogsaa set udsigten oppe fra kuplen.

Der blev fotograferet og stillet op til fotografering med Reykjavik som baggrund.

Der var da ogsaa en virkelig fin udsigt ind over byen i dag. Det var meningen, at de tre skulle bo paa et gæstehus nær Halgrimmskirken, den höje kirke i venstre side af billeder.
Men der kan ske misforstaaelser. Da Erik havde afleveret dem paa adressen i Baronsstigur lige nedenfor Halgrimmskirken, fik de at vide, at den köbte 7-dages tur var en kombitur, hvor kun en del af opholdet var i selve Reykjavik. De ville derfor blive samlet op og kört uden for byen til det sted, hvor de skulle have de förste overnatninger.

Ingen kommentarer: