Billeder fra rejser

Verden er en bog, og den, som ikke rejser, læser kun én side
The world is a book, and those who do not travel read only a page. (Saint Augustine, 354-430)

fredag den 26. juli 2013

Krydstogt 5. Halifax

Torsdag den 25. juli 2013
Halifax og Peggy’s Cove


Så skulle vi igen i land. Denne gang i Halifax i den canadiske provins Nova Scotia. Vi havde igen lejet en bil for at kunne køre fra Halifax til Peggy’s Cove.
Det kan da ikke passe, at det stadigvæk er regnvejr? Det så sådan ud:

Vi fik hentet bilen efter en lille gåtur gennem det indre Halifax. Bilen skulle hentes hos firmaet Enterprise, hvis kontor lå i et indkøbscenter. Det var regnvejr, da vi gik derhen, men ikke nær så kraftigt som to dage før i Saint John.

Ankommet til Peggy's Cove
Det var også regnvejr i Peggy’s Cove, men netop som vi kom frem, blev der et ophold, så vi fik kigget os godt omkring i det lille fiskerleje. Fyrtårnet, klipperne og træhusene er et yndet motiv for malere og fotografer, og det siges at være verdens mest fotograferede landsby. Vi bidrog med glæde til at fastholde den rekord. Der var meget flot, også med lavthængende skyer.









Tilbage i Halifax var vi inde på kirkegården med gravene fra Titanics ofre. Halifax var den nærmeste by, da Titanic gik ned syd for Newfoundland. Derfor blev de fundne nummereret og begravet på en kirkegård i Halifax.


Da vi havde afleveret bilen og fået kaffe hos Starbucks i centeret, fik solen magt, og det blev rigtig lummervarmt. Vi fik kigget på Halifax oppe fra citadellet, og vi fik gået en god tur langs havnepromenaden tilbage til Carnival Glory.


Bente er klar til at indtage Halifax


Havnepromenaden

Theodro Too
hyggeligt udflugtsskib
Panorama fra havnen med Carnival Glory i højre side
klik på billedet!
Det blev en rigtig flot udsejling fra Halifax:




Ingen kommentarer: