Billeder fra rejser

Verden er en bog, og den, som ikke rejser, læser kun én side
The world is a book, and those who do not travel read only a page. (Saint Augustine, 354-430)

fredag den 24. januar 2020

Andalusien 2020 - 9 På promenaden mellem bygerne


9
Den 24.01.2020

Stormen Gloria har hærget det nordøstlige Spanien i flere dage. Så sydligt som Malaga har der været et voldsomt haglvejr.

Fra DR.DK/Nyheder
Dele af det nordøstlige Spanien lukket ned: Værste vinterstorm i 40 år

Under stormen holder skoler lukket, og trafikken er hårdt ramt af sne i blandt andet Catalonien.
Snemasser tvinger skoler til at holde lukket, og veje og jernbaner er svært fremkommelige.Den nationale vejrtjeneste i Spanien, Aemet, har sat det meste af det nordøstlige Spanien i alarmtilstand. Stormen har fået navnet "Gloria" og har hærget siden søndag.Det er den værste vinterstorm i 40 år i området. (Foto: JOSEP LAGO © Scanpix)Der er målt vindstyrker på op til 100 kilometer i timen, og det vælter ned med sne og regn, der bliver til is. Store bølger hamrer ind mod strandpromenader og har ødelagt butikker og restauranter.
Senere:
Mindst 13 personer er omkommet under en voldsom vinterstorm i det nordøstlige Spanien.

Uvejret har ødelagt butikker og restauranter langs østkysten, hvor høje bølger er slået ind over land og har oversvømmet gader og pladser. Det rapporterer flere lokale medier.


Men vores solkyst?
Her kom resterne af stormen Gloria frem som lidt vind og en del regn. Så de sidste dage her på Costa del Sol blev præget af regnbyger. Det er til at klare...

Der var opholdsvejr ind mellem regnbygerne, og så længe der er 14 grader, er det stadigvæk muligt at gå en tur på promenaden langs stranden.

Her er billeder fra de sidste dage. Gode promenadeture mellem bygerne både mod syd og nord fra Puerto de la Duquesa:









Ingen kommentarer: