Billeder fra rejser

Verden er en bog, og den, som ikke rejser, læser kun én side
The world is a book, and those who do not travel read only a page. (Saint Augustine, 354-430)

søndag den 12. august 2012

Hjemme igen

Så gik rejsen den modsatte vej.
Af sted lørdag morgen fra Jiggi, ankomst tre timer senere til Brisbane, hvor vi fik afleveret bilen (denne gang kørte vi i Subaruen, der skulle være plads til mere end to personer) til Melanie, der kørte os ud til lufthavnen. Den store rejse tilbage kunne begynde. Fra Brisbane med mellemlandinger i Singapore og Helsingfors.

Søndag morgen den 5. august stod vi så igen i Københavns lufthavn. Godt 4 uger efter afrejsen derfra. Vi blev modtaget af Bibi, Silas og Nana. Vi skulle jo videre mod Ringkøbing, men der var god tid til kaffe og snak. Starbucks leverede mødelokalet.
Silas var optaget af Rasmus Klump på mobilen

Så sagde vi farvel til  Bibi, Silas og Nana, inden vi tog med toget mod vest

Det var en god idé at have bestilt siddeplads i toget. Det havde vi heldigvis gjort, og vi nød at sidde i stillekupé hele vejen til Herning. Der var trængsel ud på gangene, kunne vi se.
Tilbage i Ringkøbing blev vi hentet ved X-bussen af  vores byttepartnere Louise og John. Der var en del erfaringer at snakke om, og vi havde det rigtig hyggeligt sammen, inden de nogle dage senere begyndte på deres rejse tilbage til Australien.

Vi var blandt andet en tur i Hvide Sande, og vi fik sammen set udsigten fra fyret i Nr. Lyngvig. Der havde de ikke været.


Louise fotograferer John med havet i baggrunden
John nyder panoramaudsigten med havet, klitten og fjorden
John var interesseret i det tekniske
Inden hjemrejsen fik John og Louise sagt farvel til vægterne:


Ingen kommentarer: